Șocant! Elevă de 16 ani a leșinat în clasă! Ce înghițise adolescenta?

0

O adolescentă de 16 ani a fost la un pas de moarte după ce a luat o supradoză de medicamente, chiar în timpul orelor. Colegii sunt cei care au alertat speriați asistenta școlii, după ce eleva a leșinat în clasă. Potrivit relatărilor colegilor, ea era supărată pentru că părinții îi luaseră telefonul, ca să o pedepsească.

Asistenta școlii a sunat la 112 iar la fața locului a sosit o ambulanță SMURD, care a transportat-o de urgență pe fată la spital. Din fericire, medicii din UPU au reușit să o stabilizeze, tânăra fiind în momentul de față în afara oricărui pericol.  Incidentul s-a petrecut recent la Liceul „Ion Mincu” din Vaslui, fiind diagnosticată cuCerințe Educaționale Speciale.

 „Într-adevăr, este înscrisă la DGASPC ca fiind un copil cu CES, face terapie, iar tratamentul i-a fost prescris de medici, dar nu știu să vă zic dacă a luat doar doza recomandată sau a luat o supradoză, colegii fetei spun și una, și alta. Din câte am înțeles, atunci când își lua medicamentele, trebuia să se liniștească. Tratamentul o calma. Avea și momente în care intra ușor în conflict cu colegii, dar și momente în care se înțelegea cu ei. Sunt tulburări de comportament specifice copiilor cu cerințe educaționale speciale, uneori sunt liniștiți, iar alteori pot deveni agresivi.”, au declarat reprezentanții liceului.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata