Șocant! Elevi de clasa a II-a, înjurați și bătuți de învățătoare, în timpul orelor! Chinurile la care au fost supuși!

0

Scene șocante petrecute într-o școală chiar sub privirile îngrozite ale unor micuți de clasa a II_a. Protagoniști, sunt chiar ei, elevii de maxim 8 ani, care au fost supuși, luni la rând, unor chinuri greu de imaginat. Și nu din partea unor străini, chi chiar din partea celei care trebuia să îi învețe și să le fie support moral.

CITEȘTE ȘI: DOLIU URIAȘ! A MURIT O LEGENDĂ A TELEVIZIUNII DIN ROMÂNIA!

Concret, este vorba despre o învățătoare care și-a înjurat și agresat elevii de clasa a II-a luni la rând. A considerat firesc să îi injure, să îi pălmuiască sau să îi lovească după ceafă. Și nu o data, ci aproape zilnic. Luni la rând. Sub revolta zilnică a părinților care au făcut nenumărate plângeri. Degeaba. Nimeni nu a luat nicio măsură.

Până în momentul în care, nu mai puțin de 10 părinți, și-au mutat deja copiii în alte unități de învățământ. Nefiind singurii care doresc să facă acest lucru. Deabia ieri conducerea unității de învățământ a anunțat că a demarat o anchetă și o cercetează pe învățătoare. Tot ieri a fost demarată şi o anchetă la nivelul Poliţiei, în urma reclamaţiilor şi sesizărilor depuse.

O parte dintre părinţi spun şi că au fost deja cu cei mici la psiholog, iar copiii au nevoie în continuare de consiliere psihologică pentru a trece peste momentele prin care au trecut la ore. Incidentul grav s-a petrecut la o școală din Galați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata