Șocant! Familie distrusă de neglijența medicilor! Și-a înmormântat ambii părinți iar fratele este în stare gravă!

0

Un caz șocant s-a petrecut recent într-un spital după ce o pacientă cu afecțiuni psihice, rămasă nesupraveggheată, a reușit să fugă din spital. Din nefericire, aceasta a fost găsită moartă de polițiștii care o căutau într-un lac din apropierea orașului. Fiica pacientei acuză cadrele medicale de neglijență și pentru faptul că, deși a insistat, nu i-au dat voie să intre cu mama sa în spital.

Și ca și cum totul nu ar fi fost de ajuns, tragediile continuă în aceastră familie. La înmormântarea bătrânei de 76 ani, soțul acesteia a făcut infarct și a murit și el, chiar în cimitir.  Pe fondul disperării, și fiul lor a suferit un accident vascular cerebral în ziua înmormântării și a fost internat de urgență în spital. Cazul șocant s-a petrecut recent în Bacău.

„Am pierdut într-o săptămână din cauza unui sistem, am pierdut ambii părinți, nu e ușor”, spune fiica.

Cazul șocant i-a fost adus la cunoștință și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. „Nu cunosc contextul, nu pot să fac aprecieri decât dacă cunosc îndeaproape situația, dar în mod evident este o anumită neglijență care a permis astfel de lucruri, mai ales ca era vorba de o persoană care avea o demență senilă. În mod evident trebuie găzduită într-o zonă care permite supravegherea, care ar fi prevenit o asemenea situație.”, a afirmat Alexandru Rafila.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata