Șocant! Fată ținută în lanțuri timp de 15 ani de părinți! Mărturii cutremurătoare!

0

Șocant! Fată ținută în lanțuri timp de 15 ani de părinți! Mărturii cutremurătoare! Scene șocante care au lăsat fără cuvinte o comunitate întreagă după de părinții unei copile bolnave au legat-o și ținut-o în lanțuri, fără să vadă lumina zilei, timp de 15 ani. Vecinii fac mărturii cutremurătoare și spun că nu au mai văzut-o pe fată de când era mica. Și mai grav este faptul că, începând de la autorități, până la medic și vecini, cu toții știau despre acest lucru, dar nu au denunțat acest caz, preferând să tacă.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CRIMĂ PASIONALĂ ÎNTRE HOMOSEXUALI! TÂNĂR UCIS CU SĂLBĂTICIE DE UN ADOLESCENT!

Ana a stat legată cu lanţuri de mobilă şi nu a mai văzut lumina zilei de 15 ani. Toată comunitatea din Bodoş, Baraolt, ştia despre caz dar nimeni nu i-a sărit în ajutor. Acum tânăra este internată la psihiatrie şi autorităţile urmează să decidă în grija cui va ajunge.

Tatăl era cel care o avea în grijă și încasa pensia de boală pentru fiica sa. Asta până când procurorii au aflat de caz şi au descins la casa familiei. Reprezentanţii Primăriei din Baraolt se apără spunând că încă din 2011 au făcut adresă către DGASPC să o scoată pe Ana din familie. Părinții fetei au fost arestaţi preventiv, iar tânăra de 28 de ani se află acum la un centru de psihiatrie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata