Șocant! Femeie răpită şi încuiată în portbagajul unei maşini în flăcări

0

Un bărbat a răpit o femeie, a dus-o pe un câmp și a încercat să îi dea foc după un conflict din fața unui hotel. Din primele informații, între cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei sume de bani, iar răitorul șli-a ieșit din minți, a băgat-o pe femeie în porbagajul autoturismului și s-a făcut nevăzut. Din fericire, victima a avut telefonul la ea și a reușit să sune la 112.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu. În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, polițiștii au observat flacără deschisă în interior. Ei au scos victima din portbagaj și au folosit extinctoarele din dotare pentru stingerea incendiului. Un echipaj medical a sosit la fața locului și i-a acordat primul ajutor femeii.

CITEȘTE ȘI: ACUM! DOUĂ FEMEI GRAV RĂNITE ÎN ACCIDENT! DESCARCERAREA – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Agresorul a fost depistat și imobilizat în zona unei stații peco, din apropiere, de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism, au anunțat polițiștii. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata