Șocant! Fetiță de 6 ani-transportată în stare critică la spital! Dulciurile i-au pus viața în pericol!

O fetiță de numai șase ani a ajuns în stare critică la spital după ce s-a înecat cu o acadea. Micuța i-a cerut mamei o acadea după care a mers la ea în cameră. După câteva minute, mama a observat că e prea liniște și a mers în camera copilei. A fost îngrozită când a găsit-o pe micuță leșinată, cu acadeaua în gură, zăcând pe podea.

Mama, care și-a dat seama imediat de ce s-a întâmplat, a alertat autoritățile, în sprijin ajungând în câteva minute o ambulanță cu medic care a început imediat resuscitarea copilei. Fetița a fost transportată la spitalul de copii și internată pe Secția de Terapie Intensivă.  Totul s-a întâmplat la Botoșani, unde fetița de numai 6 ani a fost găsită de mama ei în stare de inconștiență.

„Au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Pacienta nu respira și era inertă la sosirea ambulanței. În momentul în care s-a introdus și sonda de aspirație, copilul a început să își revină. A fost transportată la spital conștientă, dar somnolentă și agitată. Ulterior a fost supusă unui computer tomograf.”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoșani, potrivit monitorulbt.ro.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.