Șocant! Fetiță de 8 ani, omorâtă în bătaie de bunica ei! Filmul tragediei!

0

Șocant! Fetiță de 8 ani, omorâtă în bătaie de bunica ei! O fetiţă de doar 8 ani a fost bătută până la moarte chiar de propria bunică, tutorele legal al acesteia și al fraților ei. Copila a fost supusă unor chinuri groaznice și a ajuns la spital cu răni atât de grave încât, medicii nu au mai putut să îi salveze viața.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SE ÎNCHIDE PIAȚA DIN GĂVANA! AFLĂ PENTRU CÂT TIMP!

Bunica fetiței, în vârstă de 72 ani a fost arestată, însă nu a vrut să dea nicio declarative. Nu este clar motivul pentru care fetița a fost omorâtă în bătaie. Polițiștii au fost anunțați de reprezentanții spitalului unde a fost dusă micuța. Tragedia s-a petrecut săptămâna aceasta în Nashville, Carolina de Nord, SUA.

„Minora în vârstă de 8 ani a fost lovită atât de grav de către bunică, încât a murit din cauza rănilor.”, a precizat poliția într-un comunicat, conform presei străine.

Fetița a murit la spital

Când a fost dusă la spital, copila avea răni grave pe tot corpul și la cap. Bunica copilei a fost arestată și nu are dreptul să fie eliberată pe cauțiune. Femeia a fost acuzată de crimă de gradul întâi și de abuz asupra copilului, căruia i-a provocat răni grave. Aceasta urmează să apară în fața instanței, relatează Mirror. Ceilalți frați ai fetiței au fost luați din casa lui Ricks și se află în custodia serviciilor sociale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata