Șocant! Fetiță de 9 ani violată de iubitul mamei și un prieten! Femeia a asistat la scenele îngrozitoare! 

0

O fetiță de doar nouă ani a fost violată timp de doi ani chiar de cel care trebuia să o îngrijească și să îi ofere protecție. Copila a fost agresată sexual și violată în repetate rânduri de iubitul mamei ei și de un prieten al acestuia, de multe ori chiar sub privirile mamei care a fost părtașă la situațiile traumatizante prin care trecea fiica sa.

Totul a pornit după ce mama, din Alba, a decis să se mute, împreună cu fiica sa, în Cluj-Napoca, la iubitul ei. Timp de doi ani, copila a fost supusă unor chinuri groaznice, agresată sexual și violată, de multe ori sub privirile mame care a preferat să tacă în loc să ia atitudine. După doi ani, supărată că și ea este abuzată, mama a mers la poliție și l-a reclamat pe concubin. Așa a ieșit la iveală totul iar copila a scăpat de chinurile la care era supusă frecvent.

CITEȘTE ȘI: PANICĂ ÎNTR-O BENZINĂRIE! ȘOFERIȚA UNUI MERCEDES A PLECAT CU TOT CU POMPĂ DUPĂ EA!

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a reieşit că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe copilă şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama ar fi ştiut şi chiar ar fi asistat la unele dintre scenele îngrozitoare.  Cei doi bărbați dar și mama fetei au fost arestați iar cercetările continuă.

„La data de 18 noiembrie 2022, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca şi ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată.

Totodată, a rezultat că şi un alt bărbat, cunoştinţă a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârşit asupra minorei fapte de agresiune sexuală şi viol. Pentru obţinerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, poliţiştii din Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde au fost audiaţi, iar ulterior au fost reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului. Mama fetei a fost şi ea reţinută sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.”, precizează IPJ Alba.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata