ȘOCANT! Fetițe de 7 și 8 ani violate de propriul tată! Învățătoarea a alertat autoritățile!

0

ȘOCANT! Fetițe de 7 și 8 ani violate de propriul tată! Învățătoarea a alertat autoritățile! Un caz șocant de agresiune sexuală s-a petrecut recent, două copile de 7 și 8 ani fiind agresate și exploatate sexual chiar de propriul tată. Totul a ieșit la iveală după ce micuțele, surori, mergeau la școală, însă, tot timpul erau supărate și nu vorbeau cu nimeni.

CITEȘTE ȘI: SPITAL DIN ARGEȘ ANGAJEAZĂ! ZECI DE POSTURI SCOASE LA CONCURS!

Învățătoarea a decis să stea de vorbă cu ele, sesizând că ceva nu este în regulă. Așa au ajuns cele două copile să facă mărturii cutremurătoare. Cu ochii plini de lacrimi, fetele au povestit că, de când mama lor a plecat de acasă, tatăl le obligă să doarmă cu el și că, în timpul nopții, le atinge în zonele intime și le provoacă dureri.

Cadrul didactic a anunțat de urgență autoritățile care au demarat o anchetă și le-au luat pe cele două fetițe, împreună cu alți doi frați mai mici, ducându-i într-un centru de plasament. În momentul de față copiii beneficiază de tot suportul necesar, iar tatăl lor este reținut. Mai mult deât atât, în urma cercetărilor s-a aflat că una dintre copile ar fi fost violate de mai multe ori și de un coleg de serviciu de-al tatălui ei. Cazul şocant s-a petrecut în Botoşani.

„Copilele erau mereu triste și supărate, nu vorbeau cu nimeni la școală, așa că am decis să stau de vorbă cu ele și le-am întrebat ce se întâmplă. Copilele au povestit calvarul prin care au trecut.Am anunțat imediat autoritățile.”, povestește învățătoarea fetițelor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata