ȘOCANT! Fost primar, acuzat că își exploata sexual secretara! Obligată să întrețină relații sexuale în timp ce vorbea la telefon!

0

Caz șocant! Un fost primar foarte cunoscut a fost trimis în judecată, acuzațiile fiind grave. Concret, fostul primar, avocat de profesie, este acuzat de o fostă angajată în funcția de secretară că a abuzat-o sexual. Mai mult, femeia susține că zilnic i se spunea să se dezbrace sau să lucreze pentru el îmbrăcată sumar.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! PREOT GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎNTR-O BALTĂ DE PESCUIT! DOLIU IMENS ÎN BOR!

De asemenea, femeia povestește în fața judecătorilor că primarul o obliga să lucreze doar în bikini dar și să întrețină relații sexuale cu el. Concret, este vorba despre fostul primar ar orașului New York și fost avocat al lui Donald Trump. Rudy Giuliani a fost acuzat că a obligat o angajată să întrețină relații sexuale cu el în timp ce vorbea la telefon cu Donald Trump, în vremea în care era președinte, dar și în timp ce vorbea cu alți clienți de rang înalt. Noelle Dunphy, în vârstă de 43 de ani, care a intentat un proces în valoare de 10 milioane de dolari pentru despăgubiri și salarii neplătite, a susținut că fostul primar din New York a supus-o la „agresiune și hărțuire sexuală de mare amploare”.

De asemenea, aceasta mai susține că fostul primar i-a spus clar că favorurile sexuale făceau parte din îndatoririle sale de serviciu. Avocatul fostului primar a transmis că acesta neagă vehement acuzațiile și că nu reprezintă altceva decât hărțuire și o încercare de șantaj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata