Șocant! Gravidă lasată să aștepte ore în șir în spital până i-a murit copilul!

0

Acuzații grave le sunt aduse mai multor medici care au lăsat o pacientă cu urgență de naștere să aștepte ore în șir, până i-a murit copilul. Femeia a ajuns la urgențe la 08:00 dimineața și a fost internată, însă din acest moment nimeni nu a mai băgat-o în seamă. A așteptat până seara la ora 19:00 pentru a-i fi refăcută o testare a funcțiilor vitale ale fătului, moment în care s-a constatat că decedase. Tragedia s-a petrecut la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea.

„Am fost internată la 38 de săptămâni și 4 zile și medicul văzuse la 36 de săptămâni că este o problemă și că oxigenul nu ajunge la placentă. Am fost chemată și am rămas în spital, am fost monitorizată apoi am mers în salon și a venit doamna doctor înainte să plece acasă să îmi spună că medicul de gardă știe situația.

Nu a venit însă nimeni, a venit o asistentă să îmi spună că urmează să fac o investigație. Eram la baie, am mers după și am stat să aștept. Mi s-a făcut rău, am căutat-o și nu am găsit pe nimeni. Am așteptat cam 2 ore. Asistenta a venit și mi-a spus că pot merge cu ea la ecograf, atunci a chemat-o pe doamna doctor care era de gardă, s-a uitat pe monitor și mi-a spus, da, copilul nu mai este, a murit.

Nu mi-a spus nimic apoi, au încercat să îmi inducă nașterea și nu s-a putut, eu voiam să nasc natural dar nu s-a putut și am stat 20 de ore, nu am mai rezistat, simțeam că mor și i-am rugat să îmi facă cezariană pentru că băiețelul meu mă aștepta acasă. Mi-au spus că fătul poate rezista și 3 săptămâni mort în burtă. Îmi doream enorm acest copil și mi s-a spus că așa a vrut Dumnezeu să fie o lecție pentru mine, dar nu are cum să fie o lecție pentru mine. Îmi doream până în 30 de ani să am și fetiță și băiat și așa a fost.” , a povestit pacienta Elena Andrada în exclusivitate la Antena 3.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata