Șocant! I-a tăiat mâna unchiului său cu o sabie! Detalii halucinante!

0

Șocant! I-a tăiat mâna unchiului său cu o sabie! Detalii halucinante!

Caz șocant! Un bărbat a fost arestat și trimis în judecată după ce, la finalul anului trecut, a intrat peste unchiul său în casă și l-a atacat cu o sabie. Se pare că, bărbatul nervos și băut bine, i-a tăiat mâna unchiului său de la încheietura palmei. În cele din urmă, victima a fost salvată de vecini care au alertat autoritățile. Bărbatul a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Recent, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat că procurorii au dispus trimiterea în judecată a agresorului, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie şi violare de domiciliu.

„La data de 20 decembrie 2023, în jurul orelor 23.00, având asupra sa o sabie improvizată, inculpatul Z.A.I. a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate Z.T. din oraşul Haţeg, după care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu sabia respectivă, amputându-i integral mâna dreaptă în zona încheieturii palmei şi provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 35-40 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate.”, precizează reprezentanții Parchetului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata