Șocant! Jandarmi împușcați în timpul serviciului! Cum a fost posibil?

0

Șocant! Jandarmi împușcați în timpul serviciului! Cum a fost posibil? Doi jandarmi au ajuns de urgență la spital noaptea trecută după ce unul dintre ei, a manevrat greșit pistolul din dotare, care s-a descărcat accidental. În urma incidentului, glonţul i-a trecut prin palmă celui care a manevrat pistolul, iar colegul său a fost împuşcat în abdomen. Cei doi au ajuns la spital în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE IMENSĂ! O FAMILIE ÎNTREAGĂ S-A ARUNCAT DE LA ETAJ! SINUCIDERE ÎN GRUP!

La faţa locului au ajuns ambulanţe, care le-au acordat primele îngrijiri medicale, şi i-au transportat la spital. Cei doi jandarmi se aflau în timpul serviciului, în judeţul Ilfov.

„Confirmăm producerea acestui incident în care au fost implicați doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov. Incidentul s-a produs noaptea trecută, în localitatea Pantelimon din județul Ilfov. Un echipaj format din trei subofițeri, în timp ce acționa pe raza județului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura București, între localitățile Glina și Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier. În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială și a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical.

După somațiile legale făcute, subofițerul a revenit în autospecială și în momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonțul ricoșând în abdomenul unui alt jandarm.  Imediat după acest incident, cei doi jandarmi au fost preluați de către ambulanță, conștienți, și transportați la spital. La acest moment, leziunile provocate nu le pun viața în pericol.

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.”, transmite Jandarmeria Română.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata