Șocant! Legată de mâini și violată în propria casă, sub privirile copiilor!

0

Șocant! Legată de mâini și violată în propria casă, sub privirile copiilor!

O seară liniștită, alături de cei patru copii ai săi s-a transformat într-un coșmar pentru o tânără de 23 ani. Singură cu copiii în grijă, soțul fiind plecat la muncă în Anglia, Mădălina s-a trezit cu un tânăr noaptea peste ea în casă. A legat-o de mâini și de picioare și a violat-o lângă copii.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. MOARTE VIOLENTĂ PENTRU UN BĂRBAT DE 51 ANI!

După minutele bune în care s-a zbătut să scape dau nu a reușit, cu ultimele puteri și-a sunat soțul și i-a povestit coșmarul prin care a trecut. Asta deși fusese amenințată că dacă spune ceva va fi omorâtă. Soțul și-a trimis imediat fratele acasă la soție și copii să vadă ce s-a întâmplat. Cumnatul a fost cel care a alertat și autoritățile. Incidentul șocant s-a petrecut recent în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui.

„Femeia violatã este cumnata mea, sotia fratelui meu, care este plecat în Anglia de câteva luni si ea era acasã cu copiii! Asearã, la ora 2.30, spre dimineatã, individul a bruscat usa, a intrat în casã si s-a aruncat peste ea! A legat-o de mâni si de picioare si a profitat de ea, a violat-o si a amenintat-o cã dacã va spune cuiva, o va omorî! Acest individ, Iulian Victor S., a speriat îngrozitor copiii, care erau cu mama lor! Micutii au 5 ani, 3 ani, 2 ani si un an si 2 luni! (…) Noi ne-am dus imediat acolo si am gãsit-o lângã un perete, speriatã, cu hainele rupte de pe ea! Am sunat imediat politia, a venit de i-a luat declaratie, a stat de vorbã cu ea, care era foarte speriatã, si a dus-o la Vaslui, la Medicina Legalã, pentru a o consulta! Politia l-a dat în urmãrire, pentru cã el a fugit! Are 23 de ani individul si se ascunde, iar pãrintii lui vor sã ne ofere bani, 20.000 de lei, ca sã nu facem plângere, însã noi nu avem nevoie! Nu putem spãla rusinea cu bani, el trebuie sã plãteascã pentru ceea ce a fãcut, cum scrie la lege! Nu ne trebuie banii lor!”, a declarat cumnatul femeii violate.

„La data de 31 octombrie 2023, ora 02.43, Politia Orasului Murgeni a fost sesizatã, prin SNUAU 112, cu privire la faptul cã, o femeie în vârstã de 22 de ani, din Murgeni, ar fi fost victima unui abuz sexual dupã ce un bãrbat ar fi pãtruns, fãrã drept, în locuinta acesteia. În plângere a fost indicatã si o persoanã bãnuitã de comiterea infractiunilor sesizate, un bãrbat în vârstã de 23 de ani, din Murgeni. În cauzã sunt efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de viol si violare de domiciliu, pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea mãsurilor legale.”, precizează IPJ Vaslui.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata