Șocant! „Mami, mor?” Strigăt de disperare al unui copil de 6 ani sfâșiat de un câine!

0

Șocant! „Mami, mor?” Strigăt de disperare al unui copil de 6 ani sfâșiat de un câine! Un copil de numai șase ani a văzut moartea cu ochii după ce a fost sfâșiat de câinele familiei. Fără a da vreun indiciu, câinele s-a năpustit pur și simplu asupra băiatului care cobora scările casei și  i-a rupt o parte din scalp.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV PE A1! UN CAMION-TRANSFORMAT ÎNTR-UN MORMAN DE FIARE!

Câinele familiei, American Staffordshire Terrier (Amstaff), fusese cumpărat recent de pe Facebook Iar dintr-o dată, a sărit peste copil şi l-a târât pe trepte. Țipetele micuțului au fost cele care i-au alertat pe ceilalți membri ai familiei. Cu greu scăpat din ghearele animalului, copilul a fost transportat de urgență la spital unde medicii l-au băgat direct în sala de operații. Băiatul avea peste 50 de copci în cap și pe față, dar a suferit răni adânci și pe spate. Întâmplarea șocantă a avut loc recent în Marea Britanie.

„Este un coșmar și nu vrem niciodată ca nicio altă familie să treacă prin așa ceva.”, a spus tatăl copilului, Vitalijus.

„Vick a coborât scările casei în liniște și Diesel a început să latre. S-a năpustit asupra lui Vick, târându-l în jos pe scări. Parcă îl vedea pe Vick ca pe o jucărie de mestecat. Îl zgâlțâia și îl zgâria. Am început să țip și tatăl meu și mama au fugit înăuntru. Ceea ce mi-a rămas în minte este momentul în care că fratele meu mai mic i-a spus câinelui „Oprește-te, Diesel, oprește-te!”. Încercam să dau jos câinele.

Mama țipa: „Oh, Doamne, opriți, opriți-vă!”. Tatăl meu a sărit în fața mea și a încercat să sufoce câinele și atunci mama l-a luat pe Vick. Tatăl meu mi-a spus să chem o ambulanță și a dus  câinele în baie.”, a povestit îngrozită sora băiatului.

„L-am prins pe Vick și am fugit în dormitor, încuind ușa. Am încercat să-l calmez. I-am pus un prosop pe cap pentru a opri sângerarea. A văzut tot sângele și a spus: „Mami, mor?”, a povestit și mama băiatului potrivit mirror.co.uk.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata