Șocant! Mașină de poliție furată de un bărbat chiar în timpul unei misiuni! Ce greșeală au făcut polițiștii?

0

Un bărbat a furat o maşină de Poliţie în timpul în care oamenii legii îi legitima prietenii. Totul a pornit de la o petrecere unde properitarul și mai mulți invitați sau luat la ceartă, telephonic, cu un alt grup de barbați care amenințau că vin peste ei. Soția proprietarului, speriată, este cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! CÂND SE VA BĂGA PRIMA CAZMA LA NOUL MALL DIN PITEȘTI?

La scurt timp la petrecere au ajuns și oamenii legii care nu i-au găsit la locul indicat pe cei care amenințau cu bătaia. Deja plecaseră când a auzit că femeia a sunat la poliție. Totuși, i-au legitimate pe cei prezenți, însă au uitat cheile mașinii în contact. Acesta a fost moementul în care, unul dintre petrecăreți, băut bine, a furat meașina poliției plecând într-o cursă nebună. Din fericire, bărbatul a fost prins repede și nu a provocat nicio tragedie. Incidentul s-a petrecut seara trecută în localitatea Lehliu, județul Ialomița. Bărbatul a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore.

Reacţia Poliţiei, după ce un bărbat beat a furat o maşină de Poliţie

„În noaptea de 21/22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală. La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare, cu un bărbat, din localitatea Rași, județul Ialomița.

În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași, județul Ialomița a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, făra acte de violență. În momentul în care femeia a apelat S.N.U.A.U. 112, cei 4 bărbați au plecat. Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup, s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat în direcția înainte.

Persoana respectivă a oprit masina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Totodată, a fost dispusă cercetarea interna cu privire la intervenție.”, precizează IPJ Ialomiţa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata