Șocant! McDonald’s dat în judecată de o femeie care a vărsat o cafea fierbinte pe ea!

0

Șocant! McDonald’s dat în judecată de o femeie care a vărsat o cafea fierbinte pe ea!

Caz mai puțin obișnuit! O femeie a luat decizia de a da în judecată McDonald’s după ce a fost opărită de o cafea pe care a cumpărat-o de la drive-thru. Concret, aceasta și-a vărsat din greșeală cafeaua fierbinte în poală și pe picioare, provocând o arsură semnificativă.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

Concret, Childress, în vârstă de 80 ani, a depus acte împotriva restaurantului McDonald’s de pe strada Fillmore din San Francisco, susținând că angajații care lucrează la restaurant nu i-au fixat corect capacul ceștii de cafea. În plângere femeia susține că primit cafeaua fără capacul bine fixat, și revărsarea cafelei „a făcut-o să sufere de arsuri severe și suferință emoțională”. Femeia susține că „continuă să experimenteze durere” și cicatrici în zona inghinală, chiar și la câteva luni de la incidentul petrecut în iunie.

Avocatul ei, a declarat pentru presa locală: „Nu au acoperit în mod corespunzător ceașca de cafea și cafeaua era opărită”. Proprietarul francizei McDonald”s a subliniat: „Restaurantele mele aplică protocoale stricte de siguranță alimentară, inclusiv instruirea personalului pentru a se asigura că capacele de pe băuturile fierbinți sunt sigure. Luăm în serios fiecare plângere a clienților.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata