ȘOCANT! Medic celebru, prins în timp ce încerca să întrețină relații sexuale cu un minor, în mașină!

0

Un cunoscut medic pediatru, recunoscut pentru nobila meserie pe care o practică, a ajuns la poliție după ce a fost prins că intenționa să întrețină relații sexuale cu un băiat în vârstă de 16 ani. Totul era pus la cale să se întâmple în mașina medicului, parcată într-o zonă de la periferia oraşului, sub un pod peste calea ferată.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! DOI BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENT LA ROCIU! AU CĂZUT CU MAȘINA ÎN PÂRÂU!

Din primele informații, se pare că cei doi s-ar fi cunoscut pe o rețea de dating, iar tânărul i-ar fi declarat adultului că are 18 ani împliniți și așa au ajuns să se întâlnească sub un pod, la intrarea în localitate. Un echipaj de poliţie care patrula pe acolo a observat autoturismul şi aşa s-a descoperit totul. Atât medical cât și minorul au fost sancționați cu câte 1.000 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, este un cunoscut și apreciat medic la Spitalul de Copii din Timișoara. Acesta este căsătorit și are doi copii. Reprezentanții unității sanitare au fost șocați când au aflat și au cerut clarificări de la polițiști, iar în funcție de răspunsul pe care îl vor primi vor decide dacă demarează o anchetă internă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata