Șocant! Microbuze şcolare, puse sub sechestru chiar înainte de începerea noul an şcolar! Află detalii!

0

Șocant! Microbuze şcolare, puse sub sechestru chiar înainte de începerea noul an şcolar! Află detalii!

Șocant! Situație complicată înainte de începerea anului școlar într-o localitate după ce microbuzele care transportau elevii au fost puse sub sechestru. Situația dificilă a fost creată de faptul că primăria nu a achitat o datorie foarte veche, motiv pentru care firma de recuperare a pus sechestru pe microbuzele școlare.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 16 ANI TĂIAT CU POLIZORUL DE PROPRIUL TATĂ! NU A AVUT NICIO ȘANSĂ!

Fără a avea o altă soluție, autoritățile locale au fost nevoite să plătească datoria. „Este un titlu executoriu pentru o datorie din 2016. Aveau de dat 3000 de lei și după n-au mai vrut să dea și timpul a trecut.”, a declarat  Marius Târcomnicu, viceprimarul comunei.

Autoritățile au plătit 87 de mii de lei că să ridice sechestrul pus pe microbuzele care transportau zilnic peste 100 de elevi.

„Aveam antecedente, e a două oară când se întâmplă așa ceva, am fost nevoiți să mai aprobăm o suma de 300 de milioane atunci și acum 800 de milioane să le punem în circulație, deci am făcut un efort și am rezolvat. Este o problemă gravă.”, a declarat și directorul școlii. Incidentul șocant s-a petrecut recent în comuna Albeni din județul Gorj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata