Șocant! Minori de 6 și 10 ani- scene de homosexualitate filmate și postate pe net. DIICOT a preluat cazul

0

Doi băieți de șase și zece ani au fost filmați întreținând relații sexuale, ulterior înregistrarea fiind postată în spațiul online. Un întreg scandal a urmat, cei doi copii au fost identificați de ofițeri ai DIICOT care au demarat urgent o anchetă. Pe fir au intrat și inspectorii de la Protecția Copilului care, desfășoară propria anchetă și au început deja consilierea minorilor.

Scene  de sex anal și oral filmate într-o clădire părăsită

Imaginile postate sunt extrem de relavante: doi băieți de 6 și 10 ani sunt filmați în timp ce întrețin acte sexuale, scenele desfășurându-se într-o clădire părăsită care se presupune a fi o centrală termică abandonată din cartierul Vișoi, Câmpulung Muscel. Tot din filmare reiese faptul că existau și alți martori, care îi încurajau pe cei doi și le indicau cu exactitate ce să facă, scenele fiind de-a dreptul cutremurătoare. Copilul de 6 ani este filmat cu pantalonii dați în vine și simulând ( sau chiar executând) scene de contact sexual anal dar și oral.

Pentru că la un moment dat cel mic se plânge că îi este frig, filmarea se încheie. Cu toate acestea, unul dintre martorii- regizori a postat filmarea sau a dat-o cuiva să o facă publică. Cert este că acest video cu întâmplarea din Câmpulung a făcut înconjurul internetului, punând, încă o dată, orașul într-o lumină negativă din punct de vedere al prostituției și proxenetismului.

Minorii au fost identificați și li se oferă consiliere

În data de 8 martie, DIICOT ST Pitești anunță Direcția de Protecție a Copilului și demarează cercetările. Până la acest moment s-a reușit identificarea celor doi minori care, după o anchetă preliminară, au fost lăsați în continuare în familiile lor. Cei doi copii beneficiează în acest moment de consiliere psihologică. Până acum, nu au fost identificate persoanele care au participat la scenele de groază , însă judiciariștii derulează o amplă anchetă pentru identificarea persoanei sau persoanelor care au publicat filmul în spațiul virtual, aceasta fiind o infracțiune gravă. La fel de grav este și fapta celor care au participat la scenele de homosexualitate între minori, le-au încurajat sau chiar le-au regizat.

DIICOT caută persoanele care au filmat și difuzat scenele de groază

Din sursele pe care le avem, minorii provin din familii sărace, însă părinții spun că este prima dată când au cunoștință de astfel de comportamente ale copiilor lor.  Programul de consiliere psihologică va continua la fel ca și ancheta DIICOT, judiciariștii urmând a stabili dacă cei doi minori au fost forțați să întrețină raporturi sexuale, dacă au fost doar simulări și cât de vinovați sunt cei care au pus în scenă întreaga oroare. Se mai pune de asemenea problema, dacă filmul a fost făcut în joacă sau se urmărea materializarea lui și folosirea ulterioară a minorilor de către rețele de prostituție.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata