Șocant! O fetiță de 10 ani se zbate între viață și moarte! A fost împușcată din greșeală pe stradă!

0

Șocant! O fetiță de 10 ani se zbate între viață și moarte! A fost împușcată din greșeală pe stradă! O situație de coșmar s-a petrecut după ce doi tineri s-au luat la ceartă într-un bar iar discuțiile și bataia a continuat și după ce au fost dați afară. Lucrurile au degenerat rapid, iar cei doi tineri au scos pistoalele și au început să tragă. Din nefericire o familie care mânca îngheţată în locaţia respectivă a avut de suferit după ce gloanţele au ricoşat în ei. Cei doi părinţi sunt stabili în timp ce fiica lor de 10 ani se află în stare critică, după ce a fost lovită în obraz.

CITEȘTE ȘI: LICITAȚII „ARANJATE” LA SPITALUL JUDEȚEAN ȘI 7 PRIMĂRII DIN ARGEȘ! PROCURORII DIICOT-INVESTIGAȚII AMPLE! VIDEO!

Tatăl de 43 de ani e rănit ușor la mână, mama de 35 de ani rănită în abdomen, însă fiica de 10 ani este lovită la cap, viaţa fiindu-i pusă în pericol. Locuitorii din zonă au fost primii care au salvat familia. Imediat, cei doi tineri implicați în împușcătură s-au predat polițiștilor: mai întâi un tânăr de 19 ani, apoi un tânăr de 17 ani.

„Se bat pentru nimic, din motive stupide se bat, țipă, își folosesc arme, își arată armele ca să se sperie. Unde le sunt părinții, unde sunt controalele?”., povestește unul dintre matrori, furios. Anchetatorii din Italia încearcă sa facă lumină în cazul atacului de armă petrecut recent în Sant’Anastasia, Napoli.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata