Șocant! Orbit, de gelozie, și-a snopit soția în bătaie! Pe amant l-a împușcat în cap!

0

Șocant! Orbit, de gelozie, și-a snopit soția în bătaie! Pe amant l-a împușcat în cap!

Un bărbat gelos și-a pus în aplicare un plan bine stabilit înainte. Acesta a venit din străinătate, acolo unde lucre, și și-a urmărit soția, având suspiciuni că aceasta îl înșeală. Și, cum cele bănuite I s-au confirmat, a trecut la acțiune.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

I-a urmărit pe cei doi, iar când i-a prins, pe soție a bătut-o crunt iar mai apoi l-a împuşcat şi înjunghiat pe bărbatul care o însoţea. Poliţiştii l-au găsit pe agresor stropindu-şi iubita cu apă, după ce femeia leşinase din cauza loviturilor. Atacul sângeros a avut loc recent într-o parcare din Arad.

„A declarat că îi urmărea de vreo 4 ani de zile, că îi mânca toţi banii. Că lucra în Germania şi îi mânca toţi banii cu amantul şi a zis că a vrut de mult să îl omoare.”, a declarat un martor.

„A avut pistol la el. A spus şi câte gloanţe. Un pistol de 6,35. Nu a percutat bine pistolul şi a luat o şurubelniţă din maşină şi l-a înjunghiat în gât. S-a năpustit apoi şi asupra femeii, pe care a lovit-o fără milă. Era o femeie întinsă pe jos, lovită la cap, cu o grămadă de sânge pe jos.”, a povestit alt martor.

Ambulanţe şi echipaje ale poliţiei au sosit imediat la faţa locului. Cele două victime au fost duse la spital, bărbatul în stare extrem de gravă.

„O echipă multidisciplinară din cadrul secţiilor Chirugie Generală 1 şi Anestezie şi Terapie Intensivă 1 face tot posibilul pentru a salva viaţa unui bărbat de 55 de ani, care a ajuns la spital în stare critică cu plăgi multiple în zona feţei şi cervicală. Leziunea din zona cervicală a fost provocată de un obiect ascuţit, aflat încă în plagă.”, a precizat  purtătorul de cuvând al spitalul judeţean Arad.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata