Șocant! Părinți din Argeș-terorozați și bătuți de propriul copil! 

0

Șocant! Părinți din Argeș-terorozați și bătuți de propriul copil! În ziua de 13 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protective și amenințare, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Rucăr, cu antecedente penale.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! EDILUL PIROMAN DE LA BELEȚI NEGREȘTI SE ÎNTOARCE LA PRIMĂRIE!

Din cercetări, s-a stabilit că, în repetate rânduri, bărbatul ar fi pătruns în gospodăria părinților săi, adresându-le amenințări cu acte de violență, deși împotriva sa era emis un ordin de protecție de către instanță.

În ziua de 13 martie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata