Șocant! Părinții au refuzat să își salveze copilul de la moarte! Motivul halucinant!

0

Părinții unui bebeluș de numai șase luni au fost decăzuți din drepturi după ce au refuzat  să își salveze copilul de la moarte. Concret, bebelușul avea nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală urgentă care să îi corecteze un defect cardiac congenital pentru a putea supraviețui iar părinții au refuzat cu desăvârșire. Motivul, este cel puțin unul halucinant, părinții lui precizând că nu sunt de acord să primească sânge de la persoane vaccinate împotriva COVID .

Potrivit news.ro, un judecător al înaltei instanţe din Noua Zeelandă a decis în favoarea autorităţilor sanitare care au solicitat custodia băieţelului, astfel încât operaţia pe cord deschis să poată fi efectuată la spitalul Starship din Auckland.

Decizia Înaltei Curţi l-a plasat pe băiat în custodia chirurgului său pediatru şi a cardiologului, astfel încât operaţia să poată continua. Custodia va fi valabilă doar până la recuperarea sa postoperatorie, cel mai târziu în ianuarie 2023. Părinţii păstrează custodia în toate celelalte chestiuni.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata