Șocant! Patru bărbați-călcați în picioare în plină stradă de o gașcă de proxeneți!

Scene șocante pentru zecile de trecători care au asistat, fără să vrea, la o bătaie ca-n filme. Patru bărbați, au fost bătuţi în plină stradă, de o gașcă de proxeneți. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum trei indivizi se apropie de un bărbat, iar unul dintre ei i-a dat cu pumnul în faţă, iar omul cade secerat la pământ.

Scandalul nu s-a terminat aici, alţi trei bărbaţi fiind bătuţi cu bestialitate de aceiaşi indivizi. Trecătorii înspăimântați și-au continuat drumul, nimeni nesesizând organele legii. Polițiștii s-au autosesizat din oficiu după ce au văzut imaginile surprinse de camerele de luat vederi. Polițiștii au deschis şi un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.Incidentul a avut loc pe 8 iunie, în jurul orei 1.30 dimineața, într-un cartier din Constanța.

Potrivit martorilor, atacatorii ar fi niște proxeneți care au ”grijă” de fetele care activează pe varianta Aurel Vlaicu, iar oamenii legii nu ar face nimic, întrucât sunt ”mână în mână cu poliția”, scriu jurnaliştii de la replicaonline.ro.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Citește și: ȘOCANT! PATRU BĂRBAȚI-CĂLCAȚI ÎN PICIOARE ÎN PLINĂ STRADĂ DE O GAȘCĂ DE PROXENEȚI! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.