Șocant! Patru polițiști răniți de o șoferiță băută! Două mașini de poliție făcute praf!

O tânără șoferiță româncă de 27 de ani a rănit și bătutu patru polițiști și a distrus souă autoturisme ale poliției. Femeia a fost oprită în trafic de polițiști, însă a refuzat și a călcat pedala de accelerație. Motivul: era băută. A urmat o urmărire ca în filme, iar după lungi eforturi, mașini distruse și polițiști răniți, șoferița a fost prinsă.

Marți seara, în jurul orei 22:30, românca se afla la volanul unei mașini Audi A3 și conducea pe autostrada A14 când, nu numai că nu s-a oprit la stația de taxare Rimini Nord, dar a rănit și patru polițiși care îi făcuseră semn să tragă pe dreapta. Românca a intrat cu mare viteză întyr-un sens giratoriu  apoi a revenit cu mașina pe autostradă, moment în care una dintre autospecialele de poliție a flancat și lovit autoturismul tinerei. După ce a coborât din mașină, românca ar fi opus rezistență și i-ar fi amenințat pe polițiști, spunându-le: „Nu știți voi cine sunt eu!”.

În Audi, agenţii au găsit câteva cutii de bere încă pline. Femeia a declarat că „am băut ceva și, când mi-au spus să opresc, mi-a fost frică și am continuat drumul”. Judecătorul a validat controlul judiciar și a dispus obligativitatea prezentării sale zilnice la poliție, în așteptarea procesului programat pentru 13 iulie. Incidentul s-a petrecut pe autostrada A14 din Italia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.