Șocant! Polițist arestat după ce a spart o locuință! A furat o sumă mare de bani!

0

Șocant! Polițist arestat după ce a spart o locuință! A furat o sumă mare de bani! Caz șocant în care protagonistul principal este chiar un politest care a spart locuința unor bătrâni și a furat o sumă considerabilă de bani. Totul a început după ce doi bătrâni au reclamat la poliție faptul că locuința lor le-a fost spartă. Polițiștii au intrat pe fir și au constatat că, principalul suspect era chiar un coleg de-al lor.

CITEȘTE ȘI: „ĂSTA A NENOROCIT ECHIPA” CROITORU DESFIINȚAT DE UN FOST FOTBALIST DIN PERIOADA DE AUR A FC ARGEȘ!

La vremea respectivă, proprietarii au precizat că nu le-a fost furat niciun lucru de valoare din casă, însă, în urmă cu doar câteva luni, locuința le-a mai fost spartă și li s-a furat suma de 3000 lei. Au fost făcute și percheziții la domiciliul polițistului unde, au fost găsite probe care îl incriminau.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața magistraților care l-au plasat în arest la domiciliu. Au fost făcute contestații, atât de polițist, cât și de procurori, însă nici magistrații nu au modificat sentința, astfel încât agentul a rămas în arest la domiciliu. Bărbatul este angajat în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IJP) Prahova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata