Șocant! Polițist de profesie, infractor în timpul liber! Cum fura bani din locuințe?

0

Șocant! Polițist de profesie, infractor în timpul liber! Cum fura bani din locuințe?

Un politest și un prieten au fost reținuți de procurori, fiind acuzați de trafic de influenţă, şantaj, instigare la trafic de influenţă şi la furt calificat. Din primele informații, se pare că agentul de poliție l-ar fi constrâns pe un martor să î idea cheia de la garajul unui prieten de unde a furat, dintr-un seif, o sumă de bani.

CITEȘTE ȘI: SALARII ÎN FUNCȚIE DE PERFORMANȚĂ! AFLĂ DE CÂND ȘI ÎN CE DOMENII SE VA APLICA!

„S-a reţinut faptul că, la data de 24.10.2023, agentul de poliţie a cerut şi a primit, de la un martor, cheia de la garajul unui imobil din municipiul Oradea, în care locuieşte prietenul martorului, pentru a intra şi pentru a sustrage bani dintr-un seif, apoi l-a determinat pe celălalt inculpat să pătrundă în locuinţă şi să sustragă sumele de bani/bunuri existente. Cei doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant, pe timp de noapte, după sustragerea, din locuinţa respectivă, a sumei de 6.000 de lei şi a unor bijuterii. Direcţia Generală Anticorupţie, instituţie cu atribuţii pe linia prevenirii şi combaterii corupţiei în rândul angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu celelalte structuri MAI, în cazul de faţă Poliţia Română, acordă o importanţă majoră menţinerii unui climat de integritate, prin identificarea şi cercetarea angajaţilor care încalcă legea, astfel încât să fie eliminate orice suspiciuni sau vulnerabilităţi de natură să prejudicieze imaginea ministerului.”, arată DGA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata