Șocant! Polițiști înjunghiați pe A1, noaptea trecută! Incident grav!

0

Șocant! Polițiști înjunghiați pe A1, noaptea trecută! Incident grav!

Scene șocante petrecute noaptea trecută pe Autostradă după ce doi polițiști au fost atacați cu cuţitul de traficanţii de migranţi. Pentru a-i prinde pe atacatori, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă. Cu toate astea, gresorii au reuşit să fugă, iar acum sunt căutaţi.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Din primele informații, se pare că cei doi agenţi se aflau în apropierea unei parcări de TIR-uri, când au observat opt migranţi şi trei călăuze care încercau să urce într-un autocamion. Migranții au fost somați să se oprească, moment în care polițiștii au fost atacați de unul dintre ei.

Unul dintre poliţişti a fost rănit în umăr, iar cel de-al doilea are patru lovituri de cuţit în gambă, în pulpă, în zona fesieră şi la nivelul unui genunchi. Pentru a-i putea opri, polițiștii au fost nevoiți să tragă zeci de focuri de armă. În cele din urmă, au reuşit să îi captureze pe cei opt migranţi şi pe una dintre cele trei călăuze. În schimb, cei doi atacatori au reuşit să fugă iar în momentul de față, sunt căutaţi.

Poliţişti de frontieră au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. Scenele șocante s-au petrecut noaptea trecută într-o parcare de TIR-uri pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara, judeţul Timiş.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata