Șocant! Profesoare universitare-înregistrate când cereau șpagă 2000 euro!

0

Șocant! Profesoare universitare-înregistrate când cereau șpagă 2000 euro!

Două profesoare universitare au fost condamnate la închisoare, după ce au fost înregistrate în timp ce înjurau mai mulți medici rezidenți. Motivul este unul halucinant: aceștia învățau și refuzau să le dea șpagă. O sumă imensă pe care cele două o cereau. Mai exact, 2000 de euro.

CITEȘTE ȘI: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE, DARIA! IARTĂ-NE!” STRIGĂT DE DURERE DUPĂ MOARTEA CUTREMURĂTOARE A UNEI ADOLESCENTE DE 17 ANI!

Cele două profesoare au fost interceptate în urma unui denunț la Direcția Generală Anticorupție. „Auzi? Cât de tâmpit să fii, să-ţi spună că pleacă lumea să se plimbe, să nu ştiu ce, să nu ştiu cum… în loc să dai bucuros, să se ducă, să se plimbe, să facă ce trebuie, numai să fie treaba bună…. tu să vii să spui că ai învăţat. Trebuie să fii de-a dreptul tâmpit. Tâmpit, tâmpit, tâmpit”.

Cele două profesoare de la Facultatea de Medicină „Dunărea de Jos” cereau șpagă medicilor rezidenți care participau la examenele de specializare. În schimbul banilor, candidații primeau în privat subiectele atât la proba teoretică, dar și rezolvarea în cazul probei practice. Una dintre profesoare a fost condamnată la 3 ani de închisoare iar cealaltă, la 1 an și 11 luni. De asemenea, li s-a interzis dreptul de a mai profesa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata