Șocant! Profesor universitar, reținut pentru luare de mită!

0

Șocant! Profesor universitar, reținut pentru luare de mită! Un cunoscut professor universitar a fost reținut pentru luare de mită, fiind bănuit că a cerut șpagă jumătate din indemnizația unei persoane angajată pentru proiecte.

CITEȘTE ȘI:ACUM! ACCIDENT LA MĂRĂCINENI! INTERVIN POMPIERII!

Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de joi, a unui profesor universitar în cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti şi director al Departamentului de Producere şi Utilizarea Energiei din cadrul aceleiași unități de învățământ, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată (31 acte materiale).

În perioada august 2020 – februarie 2023, bărbatul ar fi pretins şi primit de la o persoană, martor în cauză, suma totală de 153.470 lei, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu, ca responsabil de proiect în cadrul proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile “Asociat-474 PED/2020”, „Hybrid Solvent”, „In-No-Plastic”, „Dezvoltarea de solvent”, „Cap soft” derulate în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.”, precizează procurorii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata