Șocant! Profețiile lui Nostradamus pentru anul viitor

Cercetătorii au studiat intens celebrele catrene pentru a „traduce” faimoasele profeții ale lui Nostradamus, unele făcând referire chiar la anul 2021. Lucrarea „Les Propheties”, care a apărut în 1555, cuprinde previziuni până cel târziu în anul 3797. De remarcat că toate aceste preziceri s-au adeverit în proporție de 70% până acum.

Celebrele catrene ale lui Nostradamus au suscitat un real interes de-a lungul timpului, fiind studiate cu atenție. După cum bine se știe, Nostradamus a reușit să prezică domnia lui Napoleon, cel de-al Doilea Război Mondial, ascensiunea lui Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy sau aselenizarea.

Profeții ale lui Nostradamus pentru 2021

Începând cu 2021 par să se creeze premisele unei renașteri a conștiinței spirituale. Dincolo de toate acestea, în 2021 ar urma ca omenirea să se confrunte cu o foamete de proporții biblice. De asemenea, tot acum ar urma să fim martorii unor evenimente naturale catastrofale. Astfel, o cometă va lovi Pământul sau va ajunge foarte aproape de Terra. Aceasta va cauza cutremure și alte dezastre naturale.

Mai mult, un cutremur devastator va avea loc în California, iar aceasta s-ar putea întâmpla pe 25 noiembrie 2021. Tot anul viitor, ar putea avea loc premiera implantării unor cipuri în creier, cel mai probabil fiind vorba de un experiment pe soldați americani. Și nu în ultimul rând, Papa Francisc va reuşi ce şi-a propus: să aducă enoriaşii mai aproape de biserică. Astfel, biserica va deveni o „barcă de salvare” pentru tot mai mulți oameni.

În altă ordine de idei, viitorul Planetei este deosebit de sumbru. Și aceasta deoarece, pe lângă multitudinea de dezastre naturale, se vor adăuga războaie și schimbări neașteptate pe plan politic. Se crede că lucrurile vor scăpa de sub control pe plan mondial, iar oamenii vor resimți nu doar multă suferință, dar și un sentiment de neputință accentuat.

Cei care au studiat catrenele lui Nostradamus cred cu tărie că mai multe țări ale lumii vor fi marcate de conflicte armate. Aceste războaie ar dura până în anul 2041, iar în tot acest timp, România ar urma să fie cucerită de Rusia.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.