Șocant! Scandal cu poliția! Copile ținute cu forța de tatăl agresiv! Mama și-a făcut dreptate!

0

Șocant! Scandal cu poliția! Copile ținute cu forța de tatăl agresiv! Mama și-a făcut dreptate!

Un caz șocant s-a petrecut recent, și de această data în centrul conflictelor dintre părinți fiind prinși, la mijloc copiii. Concret, este vorba despre două minore care au asistat, zile la rând, la scandaluri duse la extreme.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

Copilele stau la tată și bunicii paterni iar mama a obținut tutela lord at și un ordin de restrictive asupra tatălui și bunicilor. În tot acest conflict, s-a străduit cu poliția și reprezentanți ai DGASPC să le scoată pe copile de la tată din casă.

Scandalul între cei doi părinţi a început în urmă cu doi ani, când mama a fost forţată de soţul violent să părăsească domiciliul conjugal.  Copilele ar fi trebuit duse la sedinţe de consiliere la DGASPC, însă bărbatul a invocat mai multe scuze pentru absenţa copilelor de la întâlnirile cu psihologul. Atât el, cât şi bunicii paterni au denigrat-o constant pe mama în faţa celor două copile.

După ce imaginile cu scandalul au fost postate în mediul online pe fir a intrat şi Ministrul Familiei, care a cerut mai multe anchete. Una care vizează modul în care copilelele au fost luate de mamă, dar şi în ce circumstanţe a fost emis ordinul de protecţie. Incidentul șocant s-a petrecut recent în Arad.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata