ȘOCANT! Șeful poliției și cinci colegi- luați la bătaie la o înmormântare!

Șeful poliției din Târgoviște alături de cinci colegi au fost bătuți cu sălbăticie în timpul serviciului, când asigurau ordinea și liniștea publică la o înmormântare. Concret, este vorba de înmormântarea unei copile de 13 ani care a fost spulberată, săptămâna trecută, pe trecerea de pietoni, de un șofer vitezoman.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! PRIMUL CAZ DE VARIOLA MAIMUȚEI CONFIRMAT ÎN ARGEȘ! CE MĂSURI AU FOST LUATE?

Atât comandantul poliției cât și colegii lui erau în timpul programului și asigurau ordinea și liniștea publică. Conflictul a degenerat în momentul în care poliţiştii le-au interzis rudelor venite la înmormântarea fetei să intre cu cortegiul funerar pe strada unde locuieşte şoferul care a dat cu maşina peste copilă.

Nemulţumiţi că vinovatul este încă în libertate, zeci de oameni şi-au vărsat oful pe poliţişti., lovindu-I cu pumnii și picioarele. La scurt timp, la faţa locului au ajuns şi trupele speciale ale jandarmilor, care au folosit spray-urile lacrimogene pentru a calma spiritele. A fost tras chiar şi un foc de avertisment. In urma altercației, trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

„Forţele de ordine au intervenit, moment în care participanții s-ar fi manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și cu picioarele polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița.”, a precizat Ana Maria Liţă, IPJ Dâmboviţa.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise