Șocant! Și-a înjunghiat părinții cu cruzime și a atacat mai mulți polițiști!

0

Un incident șocant a avut loc seara trecută după ce, un bărbat de 33 ani, și-a atacat părinții cu un topor. După ce i-a locit până i-a băgat în comă, chiar bărbatul a decis să sune la ambulanță, însă…șocant…nu pentru a-și salva părinții, ci pentru a spune că nu se simte bine. Echipajele de prim ajutor sosite la fața locului și-au dat seama imediat de ce s-a întâmplat și au cerut ajutorul polițiștilor.

CITEȘTE ȘI: ȘOFERII BEȚI SAU DROGAȚI AR PUTEA AJUNGE LA ÎNCHISOARE! ANUNȚUL AUTORITĂȚILOR!

Bărbatul, agresiv i-a atacat și pe polițiști astfel încât aceștia s-au văzut nevoiți să tragă mai multe focuri de armă. Tânărul de 33 ani a fost rănit și transportat la spital, însă, i-a atacat și pe medici. Aceștia au sunat din nou la poliție, cerând sprijin. Tatăl bărbatului a ajuns la spital în comă profundă, iar mama este și ea în stare gravă. Incidentul şocant a avut loc seara trecută într-o localitate din județul Vaslui.

„O ambulanţă care a gasit pacientul conştient, dar foarte violent…a ameninţat membrii echipajului cu un cuţit. Prin urmare, aceştia au părăsit în graba locul intervenţiei şi au solicitat sprijinul poliţiei. Bărbatul i-a atacat și pe polițiști cu aceeași coada de topor. Au fost necesare mai multe focuri de armă pentru a putea fi stăpânit.”, a precizat purtătorul de cuvânt SAJ Vaslui.

„Au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă în zona picioarelor, respectiv a abdomenului. Cele două bătrâni au fost transportaţi la spital. Tot acolo a ajuns şi agresorul, nu însă fără incidente. Un echipaj de prim ajutor de pe ambulanţă l-a preluat pe bărbatul împuşcat în picior pentru a-l transporta la spital, doar că de aici, de la locul faptei, au plecat fără a fi însoţiţi şi de către un echipaj de poliţie. După ce au străbătut doar jumătate din drum, au oprit şi au sunat la 112 spunând că bărbatul îi atacă de această dată pe ei.”, precizează IPJ Vaslui.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata