Șocant! Și-a ucis cu sânge rece fratele! Motivul, de necrezut!

0

Șocant! Și-a ucis cu sânge rece fratele! Motivul, de necrezut! O crimă înfiorătoare a șocat o comunitate întreagă după ce un bărbat, în vârstă de 46 ani, și-a ucis cu sânge rece fratele, mai tânăr cu șapte ani. După ce s-au chefuit bine, frații s-au luat la ceartă, motivul fiind moștenirea.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: ȘOFERUL UNUI MICROBUZ ȘCOLAR-BEAT LA VOLAN! TRANSPORTA ZECI DE ELEVI!

Vecinii, care au auzit scandalul, sunt cei care au alertat autoritățile. Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor și a fost arestat pentru 30 zile pentru infracţiunile de violenţă în familie şi omor calificat. Teribila crimă s-a petrecut seara trecută în localitatea Neudorf, judeţul Arad.

„Pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri legate de moştenire, inculpatul în vârstă de 46 de ani i-a aplicat fratelui său de 39 de ani mai multe lovituri cu pumnii, picioarele, cu o bâtă şi un borcan spart, provocându-i victimei multiple leziuni care au condus la deces. Potrivit concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Arad, moartea a fost violentă şi a fost cauzată de politraumatism cu componente cranio-cerebrale, toracice şi abdominale.”, a declarat Ramona Lungu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata