Șocant! Și-au construit o vilă impresionantă după ce și-au vândut copilul de 12 ani! Părinții-arestați!

0

Șocant! Și-au construit o vilă impresionantă după ce și-au vândut copilul de 12 ani! Părinții-arestați! O fetiță de numai 12 ani a trait luni la rând clipe de coșmar după ce chiar părinții, cei care ttrebuia să o ocrotească și să o sprijine, au vândut-o pentru întreținerea de raporturi sexuale în schimbul unor sume mari de bani. Concret, în perioada ianuarie-februarie, bărbatul și-ar fi obligat fiica să întrețină raporturi sexuale cu un pensionar, în schimbul sumei de 89 mii euro.

CITEȘTE ȘI: CÂND VA AVEA FC ARGEȘ ANTRENOR? TUNARU: „CE AM EU ÎN CAP, E LA MINE!”

Părinții împreună cu copilul erau plecați din România la Paris, acolo unde s-au petrecut ororile, mama și bătrânul, de origine franceză fiind deja arestați acolo. Copila şi tatăl au fost găsiţi în cele din urmă în România, iar bărbatul a fost și el arestat.

Totul a ieşit la iveală după ce individul a agresat sexual fata într-o sală de cinema din Paris, chiar lângă părinţii copilei. Câţiva martori revoltaţi au anunţat imediat poliţia.

Copila de 12 ani era prezentată de propria mamă pe reţelele sociale, postările cu fata în îmbrăcăminte sumară fiind la ordinea zilei. Chiar cea care i-a dat viață a hotărât că inocenţa este de vânzare. O dată la două luni, femeia de 27 de ani şi-ar fi dus fata la Paris, locul unde era abuzată sexual de un pensionar de 70 de ani. Și nu de azi de ieri, ci de vreo cinci-șase ani.

Peste 89 mii euro au obținut părinții, în ultimele luni, după ce și-au vândut copila. De-a lungul anilor, sumele ar fi fost însă şi mai impresionante. În centrul oraşului Călăraşi, familia şi-a construit o vilă demnă de invidiat. Vecinii însă se feresc să vorbească.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata