Șocant! Șoferul unui microbuz plin cu elevi-prins beat la volan!

0

Șocant! Șoferul unui microbuz plin cu elevi-prins beat la volan! Un bărbat de 55 ani, șoferul unui microbus școlar a fost prins astăzi, beat la volanul mașinii, în timp ce ducea elevii la școală. Polițiștii au organizat o acțiune de verificare transport școlar și l-au orpit întâmplător pe bărbat. Dupe ce i-au solicitat documentele, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI: ACUM! URGENȚĂ ÎNTR-O COMUNĂ DIN ARGEȘ! INTERVIN POMPIERII!

Şoferul a fost amendat cu 2.900 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. Incidentul s-a petrecut în această dimineață în localitatea Moreni din Dâmbovița.

„Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Moreni au oprit pentru control, pe DJ 710A, în localitatea Valea Lungă, un autovehicul destinat transportului de elevi. După verificarea legalităţii documentelor, conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii se asigură că se respectă şi destinaţia pentru care au fost repartizate aceste autovehicule, precum şi legalitatea desfăşurării acestui tip de transport cu autovehicule destinate transportului de persoane efectuat de diverşi operatori de transport. Pe lângă verificarea documentelor, conducătorii de autovehicule sunt testaţi cu aparatul etilotest. Şi în perioada următoare, poliţiştii de la rutieră vor continua acţiunile de control şi vor susţine lecţii de educaţie rutieră în unităţile de învăţământ.”, precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata