Șocant! Soția și nepoții unui cunoscut afacerist, legați de mâini și de picioare, în propria casă! Jaf ca-n filme!

0

Șocant! Soția și nepoții unui cunoscut afacerist, legați de mâini și de picioare, în propria casă! Jaf ca-n filme!

Jaf ca-n filme la locuința unui cunoscut om de afaceri. Soția și cei doi nepoți minori, de 8 ani și 10 ani, au fost legați de mâini și de picioare de patru bărbați care au plănuit un atac în casa omului. Din primele informații, se pare că au greșit ziua, hoții sperând ca proprietarii locuinței să fie plecați în concediu.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ACCIDENT GRAV LÂNGĂ SPITALUL DE PEDIATRIE! O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT!

Luați prin surprindere, când au văzut ca soția omului de afaceri, cunoscut cu afaceri în industria cărnii, și nepoții sunt acasă, au decis să îi lege de mâini și picioare și să treacă la acțiune. Capul rețelei, se pare că era un fost angajat al afaceristului, amic cu ginerele acestuia. Bărbatul știa multe informații despre familie.

Pentru a fi siguri că vor fi de nerecunoscut, cei 4 hoți au ales să poarte geci grase, negre, iar pe sub haine și-au pus perne să pară grași, tocmai ca să nu poată fi recunoscuți de victime. Peste pantofi și-au tras ciorapi negri, iar în mâini au avut mănuși.

Ghinionul s-a ținut ca scaiul de hoți

Numai că, „norocul” nu a fost de partea lor, așa cum se așteptau, negăsind în locuință saci de bani. Dezamăgiți de faptul că nu au găsit decât 37 mii lei și ceva bijuterii din aur, hoții au plecat în grabă. Ghinionul i-a urmărit mai departe când au rămas cu mașina blocați pe un drum forestier. Au împins-o mai spre pădure, însă, într-un final, au abandonat-o.

Mașina folosită în noaptea jafului avea să fie descoperită ulterior de polițiști, iar urmele găsite în mașină i-a dus direct pe anchetatori către doi dintre hoți. Aceștia uitaseră pe banchetă o parte dintre cătușele din plastic, iar pe anvelope, dar și în interior au fost găsite urme de praf alb similar cu cel din curtea unui depozit din spatele vilei atacate.

O anchetă uriașă este în plină desfășurare. În prezent, doi dintre cei patru făptași au fost prinși și arestați. Hoții sunt acuzați de tâlhărie calificată și lipsire de libertate. Jaful s-a petrecut recent în Hunedoara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata