Șocant! Tânără călcată în picioare de iubitul ei, chiar în curtea spitalului! Medicii au chemat poliția!

0

Șocant! Tânără călcată în picioare de iubitul ei, chiar în curtea spitalului! Medicii au chemat poliția! O tânără a fost snopită în bătaie de iubitul ei chiar în curtea spitalului. Și nu o singură data, ci de două ori în decurs de o oră. Medicii, speriați au chemat poliția pentru a o scăpa pe tânără din mâinile agresorului.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV CU TREI MAȘINI! ȘAPTE ADULȚI ȘI DOI COPII PRINȘI ÎNTRE FIARELE AUTOTURISMELOR!

Totul a pornit de acasă, de unde femeia a primit o corecție pe cinste. Cu răni grave, aceasta a reușit să scape din mâinile agresorului și să fugă la spital. Până în curte a ajuns, acolo unde a fost prinsă de iubitul ei și bătută din nou. A reușit să scape și să fugă în UPU unde medicii începuseră să îi acorde primele îngrijiri, având printre altele și o fractură la unul dintre brațe.

Chiar în timp ce primea aceste îngrijiri medicale, bărbatul nervos a intrat în spital și a lovit-o din nou. Au fost chemați polițiștii, dar și agenții de pază din spital. Au intervenit și cadrele medicale, pentru a o scăpa pe femeie din mâinile bărbatului violent. Nu pentru mult timp pentru că agresorul a reușit cumva să reintre în UPU și să o atace încă o dată pe femeie. În cele din urmă, agenții l-au săltat, iar câteva zile mai târziu, l-au reținut pentru 24 de ore, chiar dacă femeia nu a făcut nicio plângere și a refuzat emiterea unui ordin de restricție împotriva bărbatului. A fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Incidentul șocant s-a petrecut recent în curtea Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„În 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Iași au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Persoana a fost depistată în trafic, pe raza mun. Iași și condusă la sediul Poliției pentru audieri. Astfel, din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei  de 14 mai a.c., bărbatul și-ar fi  agresat concubina, cei doi aflându-se în curtea unei unități medicale din mun. Iași. Femeia a refuzat să depună plângere penală pentru violență în familie și s-a împotrivit emiterii unui ordin de protecție provizoriu, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la cele două infracțiuni. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 mai a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. La data de 18 mai a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul de caz dispunând plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continua.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata