Șocant! Telefonul unui elev a luat foc din senin! Elevii, speriați, au fugit din clasă!

0

Șocant! Telefonul unui elev a luat foc din senin! Elevii, speriați, au fugit din clasă!

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut recent într-o sală de clasă a unui liceu după ce, telefonul mobil al unui elev a luat foc din senin. Totul s-a petrecut într-o pauză când, elevilor le era prezentată o ofertă pentru albume foto.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

Din senin, telefonul a luat foc iar sala de clasă era plină de fum. Speriați elevii au ieșit din clasă iar telefonul a rămas pe bancă. Din fericire, cadrele didactice au reușit rapid să stingă flacăra, fără să existe alte pagube. Din primele informații, se pare că este vorba despre un telefon performant care a fost distrus în totalitate. Incidentul s-a petrecut recent la Liceul Teoretic „Eugen Pora” din Cluj-Napoca unde un elev de clasa a XII-a s-a trezit din senin, că telefonul lui a luat foc și a început să scoată fum.

Reamintim faptul că, în trecut au mai existat astfel de situații. Doar anul trecut, un elev din Bucureşti a cerut despăgubiri în valoare de un million euro unei companii de telefonie mobilă după ce smartphone-ul i-a explodat în buzunar, la școală.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata