Șocant! Trei elevi reținuți în urma bătăii crunte de la Liceul Colibași! Ce spune poliția!

0

Un incident șocant a avut loc miercuri la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini (Colibași) din Mioveni unde mai mulți elevi de clasa a IX-a s-au bătut pe holurile liceului. Martori la bătaie au fost mulți alți elevi care au făcut „ galerie” de pe margine, dar nu au intervenit pentru a stinge conflictul. Ba mai mult, unii au și filmat scenele care, ulterior au ajuns la presă. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, trei elevi au fost reținuți pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI: ACUM! A LOVIT VIOLENT UN STÂLP PE DN73! INTERVINE DESCARCERAREA!

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară Argeș, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatorului, în cursul acestei seri, trei tineri, de 17 ani, din Davidești, de 19 ani, din Mioveni, respectiv 17 ani, din Dârmănești, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere legală.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata