Șocant! Un cunoscut artist s-a spânzurat! Mesaj tulburător!

0

Șocant! Un cunoscut artist s-a spânzurat! Era în apel video cu soția! Un cunoscut cântăreț de muzică populară s-a spânzurat după ce soția și cele două fiice au decis să îl părăsească. Din primele informații, se pare că bărbatul suferea de depresie și nu a mai suportat să stea departe de familie.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! LISTA CELOR MAI SLABE ȘCOLI DE ȘOFERI DIN ARGEȘ! NUMAI 20% DIN ELE FUNCȚIONEAZĂ LEGAL!

Vecinii povestesc că, în urma repetatelor neînțelegeri și certuri, soția artistului a decis să își ia cele două fiice și să plece. Se pare că bărbatul nu a putut trece peste această încercare, cu atât mai mult cu cât era foarte apropiat de copii. Motiv pentru care, în timpul unui apel video cu soția, și-a pus ștreangul de gât în curtea tatălui său.

Vecinii l-au observat și au sunat rapid la 112. Bărbatul a fost resuscitat și transportat în stare gravă la spital unde se află intubat. Înainte de a recurge la gestul extrem artistul Gică Giurcă (42 de ani), un cântăreț de muzică populară din Gorj, a lăsat și un mesaj pe pagina de facebook: „Vreau să vă cer scuze la toți care v-am greșit cu vorba sau cu fapta.”

Bărbatul era cunoscut în comunitatea sa cât și în județ pentru talentul său, acesta fiind invitat frecvent la numeroase evenimente publice sau private.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata