Șocant! Un elev de 16 ani, înjunghiat de cinci ori cu un cuțit în fața liceului!

0

Un elev de 16 ani a fost înjunghiar de cinci ori cun un cuțit de un alt coleg, chiar în fața liceului în care învăța. Din primele informații, se pare că cei doi s-au luat la ceartă iar discuțiile au degenerate rapid, unul dintre ei scoțând un cuțit cu care l-a lovit pe celălalt de mai multe ori.

CITEȘTE ȘI: CABANĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI! INTERVIN POMPIERII!

Băiatul de 16 ani a ajund la spital unde a fost băgat direct în sala de operație, în momentul de față starea lui de sănătate fiind una stabile. Polițiștii efectuează cercetări pentru a-l identifica pe aggressor și pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidental. Băiatul înjunghiat este elev al Liceul cu Program Sportiv din Brăila, iar incidental s-a produs în apropierea unității de învățământ.

„Poliţiştii au efectuat verificări, iar din primele date se pare că un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiul Brăila, ar fi fost agresat, suferind vătămări corporale ce au necesitat asistenţă medicală de specialitate. În prezent poliţiştii efectuează cercetări, în vederea identificării autorului, având un cerc de bănuiţi, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.”, a transmis IPJ Brăila.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata