Șocant! Un loc de parcare a încins spiritele! Șase persoane au ajuns la spital!

0

Șocant! Un loc de parcare a încins spiritele! Șase persoane au ajuns la spital!

Scandal cu bâte, pietre, pumni și picioare. Totul a pornit de la o mașină parcată pe o stradă îngustă care, a încins spiritele. Mai multe persoane s-au certat iar de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

Conflictul a fost anunțat de o vecina iar polițiștii ajunși la fața locului au condus mai multe persoane la audieri. Șase dintre persoane au fost rănite în urma incidentului și au avut nevoie de transport la spital. Incidentul șocant s-a petrecut recent în comuna Cojasca, Dâmboviţa.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pe strada Barbariei, sprijiniţi de luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, pentru aplanarea conflictului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că s-ar fi produs un conflict în care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atât bărbaţi, cât şi femei, care s-ar fi agresat fizic şi care ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. În urma agresiunii, şase persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 64 de ani, au suferit leziuni care ar fi fost produse prin lovirea cu obiecte contondente (pietre, bâte), fiind transportate la spital.”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare şapte mandate de percheziţie la domiciliile unor persoane din localitatea Iazu, care ar fi fost implicate în conflict.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, faţă de trei bărbaţi de 24 şi 27 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Ulterior, faţă de aceştia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În plus, faţă de un alt bărbat, de 31 de ani, din Iazu, care ar fi lovit cu o lopată un alt bărbat de 64 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata