Șocant! Un militar ameninţă că se aruncă de la etajul șapte! Negocieri intense!

0

Șocant! Un militar ameninţă că se aruncă de la etajul șapte! Negocieri intense! Un militar în vârstă de 37 de ani, ameninţă chiar în aceste momente că se aruncă de la etajul șapte al blocului în care locuiește. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile care ajunse la fața locului au instalat deja o saltea pneumatică.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ANUNȚ OFICIAL! SE AMÂNA PROBELE LA BAC!

Negociatorul Poliţiei încearcă de câteva ore să îl convingă pe tânăr să renunţe la gestul său extrem. Mai mult, iubita tânărului a fost adusă la faţa locului, însă acesta a refuzat să vorbească cu ea. Din primele informații, se pare că bărbatul a vorbit cu negociatorii şi le-ar fi spus că are probleme legate de serviciu.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, cadru militar în cadrul MApN, se află pe geamul unui apartament situat la etajul 7 al unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara.

Joi, 8 iunie, din jurul orei 10.30, un subofițer din Unitatea Militară 01109 Timișoara amenință că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuiește. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2 din Timișoara, un negociator din cadrul SAS Timiș și militari din ISU Timiș, precum și șeful de stat major, psihologul și medicul șef al unității militare.

Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. Este necăsătorit și are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident.”, se arată într-o informare a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata