Șocant! Un profesor de religie a abuzat sexual o elevă! Bărbatul era și director al Școlii Postliceale!

0

Șocant! Un profesor de religie a abuzat sexual o elevă! Bărbatul era și director al Școlii Postliceale! Un profesor de religie nu va mai avea voie să predea la catedră după ce s-a folosit de funcția sa în scop sexual, în formă continuată. Concret, profesorul care este și director la o Școală Posliceală, a trimis în repetate rânduri mesaje cu tente sexuale, unei eleve 16 ani.

CITEȘTE ȘI: ACUM: PIETON SPULBERAT PE O TRECERE DE PIETONI PE EXERCIȚIULUI! ACCIDENT GRAV!

Mama copilei este cea care a reclamat totul conducerii școlii, arătând și capturi după mesajele primite de fiica sa. Imediat a fost sesizat Inspectoratul Școlar și Poliția care l-au pus pe bărbat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Până la finalizarea cercetărilor, profesorul nu va mai avea voie să predea la catedră și, de asemenea, va fi înlocuit și din funcția de director al Școlii Posliceale. Incidentul șocant s-a petrecut în Piatra-Neamţ, bărbatul predând religia la Şcoala „Spiru Haret” și, ocupând funcția de director al Şcolii Postliceale Sanitare de Stat. Inspectorul general școlar a precizat că victima este o minoră în vârstă de 16 ani şi a fost eleva profesorului în clasele a VII-a și a VIII-a.

Mama fetei a înregistrat o petiţie la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ pe data de 21 martie. Am avut o discuţie cu ea şi mi-a prezentat capturi de ecran cu conversaţiile profesorului cu fiica sa. Am urmat calea legală şi în aceeaşi zi am constituit o comisie de urgenţă în cadrul căreia s-a luat decizia de a sesiza aceste abuzuri către poliţie. Astăzi s-a înregistrat la Şcoala Postliceală o ordonanţă de predare a datelor informatice având în vedere că a fost începută urmărirea penală.”, a declarat, recent,  inspectorul şcolar general, Florentina Luca-Moise.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata