Șocant! Un tânăr a încercat să se sinucidă! S-a aruncat în fața autobuzului!

0

Șocant! Un tânăr a încercat să se sinucidă! S-a aruncat în fața autobuzului! Un tânăr de 23 ani a încercat să se sinucidă în Această dimineață, aruncându-se în fața unui autobuz care transporta călători. Gestul i-a șocat atât pe călători cât și pe șoferul autobuzului care a declarant că nu a putut evita impactul, totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE PITEȘTENI! TREI ZILE FĂRĂ CURENT ELECTRIC! AFLĂ ZONELE VIZATE!

„Când a sărit el de pe trotuar nu cred că fugea de nimeni din ce am văzut.” Este mărturia șoferului care a declarant că s-a aruncat pur și simplu. Parbrizul autobuzului s-a făcut praf iar bărbatul a căzut pe stradă. Tânărul de 23 ani, cetățean strain a suferit, din fericire, răni ușoare. Acesta a fost transportat la spital, iar medicii au decis să îl externeze. Sunt imagini incredibile, surprinse de camera de bord a autobuzului, pe bulevardul Magheru, una dintre principalele artere din Capitală.

„Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.  O anchetă va stabili ce s-a petrecut în mintea bărbatului din Indonezia. Dacă a vrut să se sinucidă ori a fost sub influenţa unor substanţe interzise.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata