Șocant! Violator în Parcul Lunca Argeșului! A înghesuit o femeie în WC!

0

Scene șocante au avut loc în Parcul Lunca Argeșului din Pitești, o femeie fiind urmărită de un bărbat de 49 de ani care a încercat să o violeze. Femeia și-a dat seama că este ceva în neregulă după ce a văzut că bărbatul are un comportament ciudat și se ține continuu după ea. A  început să grăbească pasul, însă nu a scăpat de agresor care a urmat-o până în toaleta publică din parc unde, femeia, a încercat să se ascundă. Din fericire aceasta a reușit să sune la 112 iar poliția a intervenit în timp ce bărbatul, cu violență încerca să o dezbrace și să o violeze.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV PE A1! MICROBUZ PLIN CU CĂLĂTORI SPULBERAT DE ALT MICROBUZ!

„În ziua de 06 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 02 octombrie, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie, prin întrebuințarea de acte de violență, după ce a condus-o într-un parc, urmărind-o după ce persoana vătămată a intrat în toaletă.Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 06 octombrie, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat mai multe mijloace de probă.”, precizează IPJ Argeș.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata