Șocant! Ziua polițist, noaptea dealer de droguri! Cum a fost prins?

0

Șocant! Ziua polițist, noaptea dealer de droguri! Cum a fost prins?

Un polițist a recurs la o metodă ilegală de îmbogățire rapidă, deși trebuia să stopeze fenomenul și să îi sancționeze drastic pe cei care recurg la asemenea gesturi. Mare le-a fost uimirea colegilor lui când l-au oprit în trafic și i-au găsit, în partbagajul mașinii, nu mai puțin de un kilogram de cocaină.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! SOȚIA ȘI NEPOȚII UNUI CUNOSCUT AFACERIST, LEGAȚI DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, ÎN PROPRIA CASĂ! JAF CA-N FILME!

Colegii săi l-au reținut în flagrant pe acesta și l-au încătușat. Se pare că tânărul este dealer de droguri iar în trecut, ar mai fi avut probleme cu legea. Cu ceva timp în urmă a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins conducând cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, din Brașov. Bărbatul este angajat al IPJ Brașov.

„Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale.”, a transmis Inspectoratul Poliției Județene Brașov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata